AkupunktioAkupunktio on alunperin vanha kiinalainen hoitomuoto. Neula asetetaan akupunktiopisteisiin, jotka sijaitsevat kehon meridiaaneilla. Näillä meridiaaneilla on yhteys sisäelimiin, niveliin ja lihaksiin. Neulalla säädellään kiinalaisen lääketieteen mukaan qi.n virtausta. Anatomisesti meridiaanit vastaavat ääreishermoja, jotka tuovat ja vievät informaatiota hermoimpulssien muodossa aivoihin ja elimistöön. Akupunktiolla hoidetaan esim. kipua, lihasjännityksiä, päänsärkyä, vatsavaivoja, palelua ja lukuisia muita oireita. Akupunktiota käytetään myös tehokkaasti stressin lievitykseen ja rentoutukseen.

Hoitoa annetaan yleensä sarjoina, esimerkiksi 3-10 hoitokerran jaksoina esim. viikon välein. Hoidon aikana voi yleensä tuntea lisääntyvää raukeuden tunnetta ja uneliaisuutta, joka jatkuu tavallisesti loppupäivän ajan.

Akupunktiosta voit kysyä lisää:

Sami Mänty-Aho 050 533 3335


Tapanilan Terveystalo

Tapanilan Terveysytalo on Tapanilan Urheilukeskuksessa toimiva fysikaalinen hoitolaito, joka tarjoaa monipuolisia terveydenhuoltoalan hoitopalveluja, valmennusta ja koulutusta. Toiminta on alkanut 1998.

Yhteistyö

Kumppaneinamme ovat Kuntoutus-ja terapiapalvelu KS oy, Suomen Omaiskuntoutus, Helsingin kaupunki, Vantaan kaupunki, KELA, HUS.

Asiakkaiden palautetta

"Hyvin on äijä rukattu! koko kroppa toimi ja henkilökohtainen MM-mitali tuli!"
- Petteri Salonen, keilauksen MM-hopeamitalisti 2018

"Joukkue juhli sunnuntaina Suomen mestaruutta ja siitä voi antaa myös sinulle erittäin ISON kiitoksen! Ilman sun loistavaa ammattitaitoa ei pojat olisi pysyneet kunnossa. Iso kiitos kaikesta avusta ja ensi keväänä näät poikia kun laitamme ne taas kehoanalyysiin!
- Erän Viikikien valmentaja Helsingistä.

Ota yhteyttä