Fysioterapia ja KuntoutusFysioterapeutti on ihmisen anatomian ja biomekaniikan asiantuntija. Fysioterapeutilla hoidetaan kiputiloja ja sairauksia, jotka liittyvät lihaksistoon, luustoon sekä nivelten ja hermoston toimintaan. Käytännössä fysioterapialla voidaan vaikuttaa mihin tahansa fyysiseen vaivaan erilaisin menetelmin ja kuntoutuksen avulla.

Fysioterapeutti tutkii tavallisesti ryhtiä, nivelten liikkuvuuksia, jännitystiloja ja kehon toimintaa eri tilanteissa. Fysioterapeutti käsittelee kehoa ja antaa erilaisia hoitoja ja tekee harjoitusohjelmia. Tapanilan terveystalolla suosittuja ovat myös olleet erilaiset lihastasapainokartoitukset ja kehon terveystarkastuksen. Hoidamme myös psykosomaattisia oireita, urheilijoita ja annamme henkilökohtaista valmennusta ja neuvontaa.

Ikääntyneille ja vaikeavammaisille järjestämme kuntoutusta myös koti-ja laitoskäynteinä. Katso lisää kuntoutuspalvelu.fi

Lisätietoja:
Kaisa Sievänen 040 735 1533
Sami Mänty-Aho 050 533 3335


Tapanilan Terveystalo

Tapanilan Terveysytalo on Tapanilan Urheilukeskuksessa toimiva fysikaalinen hoitolaito, joka tarjoaa monipuolisia terveydenhuoltoalan hoitopalveluja, valmennusta ja koulutusta. Toiminta on alkanut 1998.

Yhteistyö

Kumppaneinamme ovat Kuntoutus-ja terapiapalvelu KS oy, Suomen Omaiskuntoutus, Helsingin kaupunki, Vantaan kaupunki, KELA, HUS.

Asiakkaiden palautetta

"Hyvin on äijä rukattu! koko kroppa toimi ja henkilökohtainen MM-mitali tuli!"
- Petteri Salonen, keilauksen MM-hopeamitalisti 2018

"Joukkue juhli sunnuntaina Suomen mestaruutta ja siitä voi antaa myös sinulle erittäin ISON kiitoksen! Ilman sun loistavaa ammattitaitoa ei pojat olisi pysyneet kunnossa. Iso kiitos kaikesta avusta ja ensi keväänä näät poikia kun laitamme ne taas kehoanalyysiin!
- Erän Viikikien valmentaja Helsingistä.

Ota yhteyttä