PsykoterapiaPsykoterapia on elämän kriisien ja mielentereveysongelmien hoitamista keskustelun avulla psykoterapeuttisessa yhteistyösuhteessa. Terapiaan hakeutumisen tavallisimmat syyt ovat yleensä ahdistus, masennus, pelkotilat sekä ongelmat ihmissuhteissa, työssä tai opiskelussa.

Tapanilan Terveystalolla on mahdollista saada intesiivistä psykoterapiaa KELA.n kuntoutuksena tai lyhyempiä terapiajaksoja sekä työnohausta. Käytämme psykodynaamista, kognitiivisia ja kehopsykoterapeuttisia menetelmiä.

Psykoterapia alkaa yleensä haastattelulla, jossa kartoitetaan ihmisen elämäntilannetta ja taustoja. Muutaman haastattelukerran tarkoitus on myös antaa mahdollsisuus sekä potilaalle, että terapeutille tutustua toisiinsa ja varmistaa että yhteistyön aloittaminen tuntuu molemmin puolin oikealta.

Psykoterapeuttina toimii:

Sami Mänty-Aho 050 533 3335


Tapanilan Terveystalo

Tapanilan Terveysytalo on Tapanilan Urheilukeskuksessa toimiva fysikaalinen hoitolaito, joka tarjoaa monipuolisia terveydenhuoltoalan hoitopalveluja, valmennusta ja koulutusta. Toiminta on alkanut 1998.

Yhteistyö

Kumppaneinamme ovat Kuntoutus-ja terapiapalvelu KS oy, Suomen Omaiskuntoutus, Helsingin kaupunki, Vantaan kaupunki, KELA, HUS.

Asiakkaiden palautetta

"Hyvin on äijä rukattu! koko kroppa toimi ja henkilökohtainen MM-mitali tuli!"
- Petteri Salonen, keilauksen MM-hopeamitalisti 2018

"Joukkue juhli sunnuntaina Suomen mestaruutta ja siitä voi antaa myös sinulle erittäin ISON kiitoksen! Ilman sun loistavaa ammattitaitoa ei pojat olisi pysyneet kunnossa. Iso kiitos kaikesta avusta ja ensi keväänä näät poikia kun laitamme ne taas kehoanalyysiin!
- Erän Viikikien valmentaja Helsingistä.

Ota yhteyttä