Panostamme osaamisen ja laatuun.

Toimintamme perusta on osaava, kokenut ja motivoitunut henkilökunta. Kaikki henkilökuntamme on erikoisosaajia omalla alallaan.
Olemme yhdessä sitoutuneet laatuun ja palveluun. Teemme kaikkemme, jotta asiakas saa parhaan mahdollisen hoidon.

 

 

Kaisa Sievänen

 


Fysioterapeutti 2001- Bobath-terapeutti. Useiden vuosien kinesiologian opinnot. Psykologian perusopinnot. Erityisuimaopettajan koulutus.

Lue lisää »

Sami Mänty-Aho

 


Fysioterapeutti 1997- Erityistason psykoterapeutin koulutus. Useiden vuosien kinesiologian opinnot. Kaksi tutkintoa akupunktiosta. Työhyvinvointikouluttaja.

Lue lisää »

Kari Suomalainen

 


Osteopaatti AMK, NLP Master practitioner, toiminnallisen anatomian opettaja. Kari hoitaa tuki-ja liikuntaelimistön vaivoja monipuolisesti. Selkäkivut ja nivelongelmat, sekä lihasvaivat ovat Karin spesialiteetti.

.Lue lisää »

Timo Thilman

 


Urheiluhieroja.
"Työssäni tärkeää on antaa asiakkaalle luotettava ja rentouttava käsittely. Hieronnan voimakkuuden osaan säätä jokaiselle yksilöllisesti niin, että hieronta on sopivan voimakasta ja tehokasta.

Lue lisää »

 

Meira Hulden

 


Lymfaterapeutti, joka hallitsee myös intialaisen päähieronnan ja reiki-hoidon. Meiran käsittely on rentouttavaa ja energisoivaa. Saat arjen keskelle hemmottelua, rentoutumista, stressin purkua ja hetken aikaa itsellesi. Paras lahja-idea!

Lue lisää »

Susanne Hämäläinen

 


Hieroja ja TFH-lihastasapainottaja.
Hoidan erilaisia jännitystiloja ja kipua kokonaisvaltaisesti hieronnalla ja lihasten toimintaa tasapainoittamalla. Hoito on tehokasta ja miellyttävää.

Lue lisää »

Jouni Hämäläinen

 


Hieroja, hieronnan opettaja ja urheilun tukitoimien taitaja. Jouni valmentaa Eräviikinkien naisten edustuksen fysiikkaa. Hän myös luennoi harjoittelusta, palautumisesta, ennaltaehkäisystä ja lihashuollosta.

Lue lisää »

Eki Malmer

 


Eki on erilaisten jalka- ja alaraajavaivojen asiantuntija, joka omaa monipuoliset tutkimus- sekä hoitamistaidot. Ekillä on kokemusta niin urheilijoidenkin kuin ikääntyneidenkin jalkaterapiasta.

p. 040 569 0815

 

 

Tapanilan Terveystalo

Tapanilan Terveysytalo on Tapanilan Urheilukeskuksessa toimiva fysikaalinen hoitolaito, joka tarjoaa monipuolisia terveydenhuoltoalan hoitomuotoja, valmennusta ja koulutusta. Toiminta on alkanut 1998.

Yhteistyö

Kumppaneinamme ovat Kuntoutus-ja terapiapalvelu KS oy, Suomen Omaiskuntoutus, Helsingin kaupunki, Vantaan kaupunki, KELA, HUS.

Asiakkaiden palautetta

"Hyvin on äijä rukattu! koko kroppa toimi ja henkilökohtainen MM-mitali tuli!"
- Petteri Salonen, keilauksen MM-hopeamitalisti 2018

"Joukkue juhli sunnuntaina Suomen mestaruutta ja siitä voi antaa myös sinulle erittäin ISON kiitoksen! Ilman sun loistavaa ammattitaitoa ei pojat olisi pysyneet kunnossa. Iso kiitos kaikesta avusta ja ensi keväänä näät poikia kun laitamme ne taas kehoanalyysiin!
- Erän Viikikien valmentaja Helsingistä.

Ota yhteyttä