tervetuloa odotustilaan!
Monitoimitilassa on mukavaa
Siellä on monipuolisia välineitä
...ja hauskaakin
rauhallisia ja tilavia hoitohuoneita
Äänieristys lisää luottamuksellisuutta
Arvostamme luonnollisuutta
Pyörätuolillakin mahtuu...
Jalkaterapia on hyvä hoitomuoto
Hieronta tukee kuntoutusta
Kuntosalilla on hyvät laitteet
ja hyvin väljää
Sali on suuri

Monipuoliset tilamme takaavat hyvän kuntoutumisen.

Meillä on upeat toimitilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Pohjois-Helsingin Tapanilassa, Tapanilan Urheilukeskuksen yhteydessä. Käytössämme on useita erillisiä yksilöterapiahuoneita, isompi terapiatila esimerkiksi lasten terapiaa varten sekä kuntosalitila jossa erityisesti liikuntarajoitteisille kuntoutusasiakkaille soveltuvat hydrauliset laitteet muiden kuntosalilaitteiden lisäksi. Voimme hyödyntää myös Tapanilan Urheilukeskuksen muita monipuolisia liikunta- ja harrastustiloja kuten kiipeilyseiniä, keilahallia, palloilukenttiä ja liikuntasaleja. Tiloihimme pääsee myös pyörätuolilla.

 

Tapanilan Terveystalo

Tapanilan Terveysytalo on Tapanilan Urheilukeskuksessa toimiva fysikaalinen hoitolaito, joka tarjoaa monipuolisia terveydenhuoltoalan hoitopalveluja, valmennusta ja koulutusta. Toiminta on alkanut 1998.

Yhteistyö

Kumppaneinamme ovat Kuntoutus-ja terapiapalvelu KS oy, Suomen Omaiskuntoutus, Helsingin kaupunki, Vantaan kaupunki, KELA, HUS.

Asiakkaiden palautetta

"Hyvin on äijä rukattu! koko kroppa toimi ja henkilökohtainen MM-mitali tuli!"
- Petteri Salonen, keilauksen MM-hopeamitalisti 2018

"Joukkue juhli sunnuntaina Suomen mestaruutta ja siitä voi antaa myös sinulle erittäin ISON kiitoksen! Ilman sun loistavaa ammattitaitoa ei pojat olisi pysyneet kunnossa. Iso kiitos kaikesta avusta ja ensi keväänä näät poikia kun laitamme ne taas kehoanalyysiin!
- Erän Viikikien valmentaja Helsingistä.

Ota yhteyttä